Content creatie

Ontdekt de mogelijkheden voor content creatie

CONTENT CREATIE

Zo onderscheiden pro's zich
Bloggers, influencers en bedrijven; allemaal hebben ze online content nodig. Anno 2018 kom je niet meer weg met een haastig geschreven stukje tekst en een amateuristisch gemaakte foto. Wil jij je onderscheiden en professioneel overkomen? Dan zal er een serieuze camera en een content specialist aan te pas moeten komen.

Waar vaak tegenaan wordt gelopen is dat er heel team aan te pas komt om mooie content te maken; een creative director, een communicatiespecialist, een copywriter én een fotograaf. En voordat die het eindelijk eens zijn...

Creatieve duizendpoot voor ZZP'ers
Ben jij ZZP'er en/of voel je niet de behoefte om een gigantisch bedrag tegen een team creatievelingen aan te gooien? Dan past het 'manusje-van-alles' het best bij jou. Iemand die met jou meedenkt over de strategie van je onderneming, daar vervolgens mooie en passende foto's bij kan maken en dan ook nog een pakkende tekst erbij bedenkt!

Geïnteresseerd? Klik dan hier om contact op te nemen!

Geloofwaardigheid

Als brand-manager of marketeer weet je dat één ding echt belangrijk is als het aankomt op het bereiken van je doelgroep: geloofwaardigheid. En niets is zo geloofwaardig als een echt persoon van vlees en bloed.

Influencermarketing

Influencermarketing is zonder meer hot, maar is het ook voor jouw merk interessant? Dat kunnen we samen bepalen. Als afgestudeerd communicatieprofessional kan ik op strategisch niveau met je meedenken en kunnen we samen tot een contentplan komen. Heb je al een plan bedacht en wil je kijken of ik als influencer geschikt ben voor je merk?

Klik dan hier om contact op te nemen en een mediakit aan te vragen!

Tekst of copy?

Iedere copywriter zal je maar al te graag laten weten dat copy schrijven een héél ander iets is dan 'gewoon' tekst schrijven. Het grote verschil? Een copywriter is iemand die wervende teksten schrijft, waarbij het commerciële aspect centraal staat. Als copywriter help je dus commerciële doelen te bereiken door middel van tekst.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Ben jij op zoek naar iemand die blogs of SEO-friendly content kan schrijven op het gebied van fotografie, dieren, natuur, voeding of fitness? Top, dan zit je al op de goede site.

Klik hier om contact op te nemen en een mediakit / voorbeeld werk aan te vragen!

Contact informatie

Neem vandaag nog contact op!

Vragen, offertes of samenwerkingen; je mag voor alles contact met me opnemen! Vul het contactformulier hieronder in en ik neem z.s.m. contact met je op!

Contact informatie

Ook telefonisch en per e-mail ben ik te bereiken voor o.a. vragen, offertes of samenwerkingen;

E-mail

hello@alixvanlanen.nl

 

Werktijden:

Maandag - vrijdag:
09:00 - 17:00

Telefoonnummer

+31 651440980

Get social

WordPress Theme built by Shufflehound. © Alix van Lanen Content Creatie - 2018
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands