Over

Leer het gezicht achter de camera kennen

De Alix achter Alixvanlanen.nl

Hoi! Laat ik mezelf even voorstellen; ik ben Alix, een 24-jarige fotograaf en communicatieprofessional.  Al jaren stond ik te popelen om m'n creativiteit en kennis met de wereld te delen. In 2018 is het dan eindelijk zo ver; begin 2018 behaalde ik mijn bachelor communicatie en nog geen maand later was mijn eigen zaak geboren!

Als ik mezelf moet omschrijven, dan komen de woorden 'creatief', 'enthousiast' en 'legt de lat hoog' als eerste bovendrijven. Tel die eigenschappen bij elkaar op en het resultaat is een enthousiasteling die er alles aan zal doen om je blij te maken met een passend en mooi resultaat.

In m'n vrije tijd ben ik verder het liefst bezig met eten (en soms ook het bereiden ervan), sporten (moet wel als je hobby eten is) en de natuur verkennen.

Nu je mij een beetje beter hebt leren kennen hoop ik dat ik jou ook beter mag leren kennen. Ben je enthousiast geraakt door m'n werk? Neem dan contact op en laat die samenwerking maar komen!

Liefs,

Alix

Contact details

Don't hesitate to contact me!

Wheter it's a question, request for quotation or a suggestion for a collaboration; you can contact me for everything business. Fill in the form below or contact me by phone or mail. I'll get back to you a.s.a.p.

Contact details

You can contact me by phone and/or mail for anything business-related.

Mail

hello@alixvanlanen.nl

 

Office hours:

Monday - Friday
09:00 - 17:00

Phone number:

+31 651440980

Get social

WordPress Theme built by Shufflehound. © Alix van Lanen Content Creatie - 2018
en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish