Jachtreportage

Jachtreportage

De jachtvelden vereeuwigd
Als dochter van jagers en valkeniers ben ik bekend met de wereld van de jacht en valkerij. Die affiniteit en bekendheid is er met de paplepel ingegoten, waardoor ik als geen ander weet ik wanneer ik de mooiste momenten van de jacht vast kan leggen zonder in de weg te lopen.

Info
Natuurlijk is het fijn om vooraf ook te weten waar je aan toe bent.
De duur en kosten van een jachtreportage zijn volledig naar je eigen wensen aan te passen. Of je nu 'even tussendoor' met de hond op de duiven gaat, of met een groep een dag op een grote jacht gaat; alles is mogelijk.

De prijs van de reportage hangt af van het aantal uren fotografie en de bewerkte foto's. Deze prijs is op aanvraag. Binnen een straal van 10 km van postcode 6581 PS reken ik geen reiskosten. Daarbuiten reken ik 0, 30 euro per kilometer.

Privacy
Door de jarenlange ervaring met jacht heb ik ervaren dat de omgeving niet altijd positief is over de jacht. Daarom bied ik de mogelijkheid om in een contract op te laten nemen dat ik de foto's niet openbaar maak (op mijn website en/of sociale media kanalen publiceer) en je zelf kan bepalen wie de foto's onder ogen krijgt.

Contact informatie

Neem vandaag nog contact op!

Vragen, offertes of samenwerkingen; je mag voor alles contact met me opnemen! Vul het contactformulier hieronder in en ik neem z.s.m. contact met je op!

Contact informatie

Ook telefonisch en per e-mail ben ik te bereiken voor o.a. vragen, offertes of samenwerkingen;

E-mail

hello@alixvanlanen.nl

 

Werktijden:

Maandag - vrijdag:
09:00 - 17:00

Telefoonnummer

+31 651440980

Get social

WordPress Theme built by Shufflehound. © Alix van Lanen Content Creatie - 2018
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands