Mogelijkheden

Ontdek de verschillende mogelijkheden op creatief gebied

FOTOGRAFIE

Hondenfotografie Alix van Lanen Nijmegen

Leg jouw viervoeter vast op de gevoeliger plaat!
Dieren zijn een onderdeel van je familie, dus wil je ze het liefst voor altijd bij je houden. Hoe kan dat nou beter dan met een stel prachtige foto's van jou en je aaibare vrienden?

Klik hier voor voorbeeldfoto's en info

Info
Natuurlijk is het fijn om vooraf ook te weten waar je aan toe bent.
Een beestenboel shoot kun je boeken vanaf één uur. Een uur is meestal genoeg bij 1 of 2 dieren. Meer uren zijn altijd mogelijk.

De prijs van de shoot hangt af van het aantal uren en het aantal bewerkte foto's. Voor de tarieven klik je hier!

 

Portret Fotografie Alix van Lanen NijmegenPuur
Of het nu voor jezelf is, voor je modellen portfolio of voor je social accounts: een mooi portret kun je altijd goed gebruiken!

Klik hier voor voorbeeldfoto's en info

Tijd en prijs
Natuurlijk is het fijn om vooraf ook te weten waar je aan toe bent.
Een portretshoot kun je boeken vanaf een uur tot zelfs een hele dag.
Een uur is meestal genoeg wanneer je met een of twee mensen op één locatie schiet. Wil je op meerdere locaties shooten, ben je met een grote groep en/of wil je een kledingwissel doen? Dan overleggen we samen over het aantal uur.

De prijs van de shoot hangt af van het aantal uren en het aantal bewerkte foto's. Voor de tarieven klik je hier!

De jachtvelden vereeuwigd
Als dochter van jagers en valkeniers ben ik bekend met de wereld van de jacht en valkerij. Die affiniteit en bekendheid is er met de paplepel ingegoten, waardoor ik als geen ander weet ik wanneer ik de mooiste momenten van de jacht vast kan leggen zonder in de weg te lopen.

Klik hier voor voorbeeldfoto's en info

Info
Natuurlijk is het fijn om vooraf ook te weten waar je aan toe bent.
De duur en kosten van een jachtreportage zijn volledig naar je eigen wensen aan te passen. Of je nu 'even tussendoor' met de hond op de duiven gaat, of met een groep een dag op een grote jacht gaat; alles is mogelijk.

De prijs van de shoot hangt af van het aantal uren en het aantal bewerkte foto's. Voor de tarieven klik je hier!

 

 

CONTENT CREATIE

Zo onderscheiden pro's zich
Bloggers, influencers en bedrijven; allemaal hebben ze online content nodig. Anno 2018 kom je niet meer weg met een haastig geschreven stukje tekst en een amateuristisch gemaakte foto. Wil jij je onderscheiden en professioneel overkomen? Dan zal er een serieuze camera en een content specialist aan te pas moeten komen.

Waar vaak tegenaan wordt gelopen is dat er heel team aan te pas komt om mooie content te maken; een creative director, een communicatiespecialist, een copywriter én een fotograaf. En voordat die het eindelijk eens zijn...

Creatieve duizendpoot voor ZZP'ers
Ben jij ZZP'er en/of voel je niet de behoefte om een gigantisch bedrag tegen een team creatievelingen aan te gooien? Dan past het 'manusje-van-alles' het best bij jou. Iemand die met jou meedenkt over de strategie van je onderneming, daar vervolgens mooie en passende foto's bij kan maken en dan ook nog een pakkende tekst erbij bedenkt!

Geïnteresseerd? Klik dan hier om contact op te nemen!

Geloofwaardigheid

Als brand-manager of marketeer weet je dat één ding echt belangrijk is als het aankomt op het bereiken van je doelgroep: geloofwaardigheid. En niets is zo geloofwaardig als een echt persoon van vlees en bloed.

Influencermarketing

Influencermarketing is zonder meer hot, maar is het ook voor jouw merk interessant? Dat kunnen we samen bepalen. Als afgestudeerd communicatieprofessional kan ik op strategisch niveau met je meedenken en kunnen we samen tot een contentplan komen. Heb je al een plan bedacht en wil je kijken of ik als influencer geschikt ben voor je merk?

Klik dan hier om contact op te nemen en een mediakit aan te vragen!

Tekst of copy?

Iedere copywriter zal je maar al te graag laten weten dat copy schrijven een héél ander iets is dan 'gewoon' tekst schrijven. Het grote verschil? Een copywriter is iemand die wervende teksten schrijft, waarbij het commerciële aspect centraal staat. Als copywriter help je dus commerciële doelen te bereiken door middel van tekst.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Ben jij op zoek naar iemand die blogs of SEO-friendly content kan schrijven op het gebied van fotografie, dieren, natuur, voeding of fitness? Top, dan zit je al op de goede site.

Klik hier om contact op te nemen en een mediakit / voorbeeld werk aan te vragen!

WordPress Theme built by Shufflehound. © Alix van Lanen Content Creatie - 2018
nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands